Steketee SprayHub en SprayKit

Steketee Fronttank SprayHub

De Steketee fronttank Sprayhub, is te gebruiken voor het toedienen van gewasbeschermingsmiddelen. De sprayhub kan in combinatie met een EC-weeder schoffelmachine worden gebruikt als rijenspuit. De fronttank en de schoffelmachine werken samen dankzij de SprayKit (spuittechniek)

SprayHub

Door deze Sprayhub in combinatie met een EC-weeder schoffelmachine te gebruiken kan tussen de 40% en 60% spuitmiddel worden bespaart. Dit omdat deze combinatie ervoor zorgt dat het spuiten geconcentreerd en alleen binnen de rijen plaatsvindt. Daarnaast bespaart het veel tijd, voor het schoffelen en spuiten is nog maar één werkgang nodig.

Fronttank

De fronttank is uitgerust met een eigen regeling, roerwerk en reiniging. Deze wordt bestuurd via Isobus en kan via de MegaSpray software worden bediend.

Software

Er zijn twee verschillende maten sprayhub: 1100liter of 1500liter.

De sprayhub bevat een schoonwatertank van 127L, handenwastank en een vulzeef. Ook bevat de sprayhub een extra spoelkop voor het oplossen van vaste substanties.

 SprayHub Fronttank

SprayKit

De SprayKit is een dophouder per schoffelelement die men zowel in hoogte als in werkhoek kan instellen voor rijenbespuiting tijdens het schoffelen. Zo kun je vloeibare meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en andere vloeistoffen toedienen.

dophouder

De SprayKit kan worden uitgerust met een elektrische dopschakeling via ISOBUS. Hiermee kan je via GPS en Section Control rij per rij in en uitschakelen.

Steketee