Ons verhaal

Henry Meijering en Gerry Vos zijn de oprichters van schoffelonderdelen.nl en staan samen voor meer dan 40 jaar ervaring in landbouwmechanisatie.

Het ontstaan

In 2009 zijn wij begonnen als collega’s bij een landbouwmechanisatiebedrijf. Ongeveer zes jaar later besloten wij om als hobby een Volkwagen Transport 2 oldtimer voor de handel te kopen. Na deze VW kochten wij een Toyota Land Cruiser, dat was allereerst Gerry zijn passie. Maar ook Henry raakte besmet en het bedrijf werd gestart: Hengers Classic Cars. In 5 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot de specialist in de aankoop- en verkoop van Land Cruiser oldtimers.

In 2020 is Henry gestopt bij de werkgever en eind 2021 had Gerry dezelfde ambities. Samen zochten ze naar een uitbreiding van het bedrijf, waarin specialisatie een must is. Dat vonden ze in de vorm van Steketee / Lemken dealer voor Noord-Oost Nederland. De eenvoud en kwaliteit van Steketee sprak ons aan. Op deze manier kregen wij een tweede tak: Hengers Agro. De afgelopen schoffelseizoenen hebben wij ons volledig kunnen specialiseren in deze techniek.

Schoffelonderdelen.nl

Met schoffelonderdelen.nl specialiseren wij ons in alle soorten schoffelonderdelen. Door middel van een webshop maken wij de aanschaf van onderdelen van schoffelmachines toegankelijker. Op schoffelonderdelen.nl vind je alle “basis” onderdelen om zelf een schoffel samen te stellen, uit te breiden of versleten onderdelen te vervangen.

Stel ons je vraag

Vanwege onze uitgebreide kennis en ervaring in de wereld van schoffelmechanisatie weten wij precies welke onderdelen jij nodig hebt. Kom je er dus zelf niet uit? Neem dan gerust contact op!

Wij zijn bereikbaar op:

Ma - Vrij, 8:30 - 18:00
Zaterdag, 8:30 - 10:30
Zondag, gesloten

E-mail: info@schoffelonderdelen.nl
Telefoon: +31 6 25285773

Routebeschrijving

Onze merken: