Retourbeleid

Wil je een product graag retour sturen? Bekijk dan onderstaande informatie. Heb je een vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragen onderaan deze pagina, of neem contact op!

Voorwaarden:

1. Binnen 14 dagen na aanschaf retour;
2. Kosten van de retourzending zijn voor de koper;
3. Aanschafbedrag wordt 100% terugbetaald, mits alle onderdelen onbeschadigd en compleet zijn.

Retourzending aanmelden

Stap 1: Stuur een mailtje naar info@schoffelonderdelen.nl met de volgende informatie of plaats deze info in onderstaand formulier:

[NAAM] wil graag [NAAM PRODUCTEN] van order [BESTELNUMMER] terug sturen, vanwege [REDEN RETOUR]. Vergeet daarnaast niet je e-mailadres en telefoonnummer te vermelden.

Nadat we de retouraanmelding in goede orde hebben ontvangen, nemen we deze in behandeling en bij akkoord ontvang je een retourpakbon per e-mail.

Stap 2: Voeg de retourpakbon toe aan de zending en verpak het product stevig om de kans op beschadigingen te verkleinen.

Veelgestelde vragen

Deze staat in de titel van het bevestingsmailtje en rechtsboven in het bevestigingsmailtje zelf. Het nummer begint met een # en ziet er ongeveer zo uit: #1001. Heb je een account? Dan zie je het nummer ook onder "order" staan.

Dit hangt af van hoe snel wij het product binnenkrijgen. Na ontvangst van de retourzending storten wij het betreffende bedrag binnen 3 werkdagen terug.